Home
Talentmanagement

Talentmanagement

Is jouw medewerker toe aan de volgende stap in zijn of haar carrière, maar is het lastig te bepalen wat die stap dan precies moet zijn? Wij helpen uw medewerker bij het ontdekken van talenten, ambities en wensen middels diverse keuze- en beroepstesten en verscheidene interviews. Met deze aanpak weet uw medewerker gegarandeerd hoe hij of zij de loopbaan het beste vorm kan gaan geven.

Wat kunt u verwachten van talentmanagement?

Het belangrijkste aspect van bedrijfsvoering zijn mensen. Resultaat staat of valt met de juiste mensen op de juiste plek. Met talentmanagement krijgt uw medewerker meer inzicht in wat hij of zij kan en wil, en de manier waarop hij of zij het doel bereikt. Daarnaast levert uw medewerker continu een constructieve bijdrage aan de groei van uw organisatie en weet u hoe u inhoud en zin geeft aan de mobiliteit en ontwikkeling van uw medewerkers. U heeft meer tevreden medewerkers, minder ziekteverzuim en meer rendement.

Inzicht in kwaliteit en competentie van de medewerker

De sterke punten benadering

Praktische succesfactoren

Persoonlijke ontwikkeling

Hoe gaat talentmanagement in zijn werk?

Het focuzop talentprogramma richt zich op het lean inrichten van uw personeelsbeleid. Wij zetten de volgende middelen in:

  • Beroepskeuzetest en loopbaanassessments: Met de beroepskeuzetest en loopbaanassessments van focuzop krijgt uw medewerker inzicht in de vaardigheden en eigenschappen die uw medewerker in kan zetten bij het vervolg van zijn of haar loopbaan. Wij koppelen een aantal beroepsgroepen aan uw medewerker, die aansluiten op wat uw medewerker kan en wil.
  • Talentscan: Bent u benieuwd wat uw medewerker in zijn of haar mars heeft? Bent u zich niet bewust van de drijfveren, kwaliteiten en vaardigheden en/of bent u op zoek naar nieuwe inzichten over passies en perspectieven? Met de focuzop talentscan helpen wij uw medewerker ontdekken wat de (onbewuste) talenten zijn. Met dit HR-instrument brengen wij snel de talenten, leerbaarheid, interesses en drijfveren van uw medewerkers in kaart.
  • HR-scan: Met de focuzop HR-scan krijgt u snel en duidelijk inzicht in welke aspecten van het personeelsbeleid meer aandacht behoeven en welke al succesvol zijn.
Ieder mens heeft talent, daag je zelf uit je talent te ontdekken en benutten! " William Dekker
3771807 header

Meer weten over talentmanagement

Wilt u meer weten over onze dienst talentmanagement? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@focuzop.nl of bel met +31 341 230 711.

Emma Bellen 2

Contact

Wilt u meer weten over onze dienst talentmanagement? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.