Home
Verzuimmanagement

Verzuimmanagement

Verzuim, ziekte en uitval zijn onderwerpen waar u als werkgever niet te veel bij ‘stil’ wilt staan. U wilt bezig zijn met voortgang, groei en het maken van plannen. Een kink in de kabel in de vorm van ziekte of uitval is in dat geval niet gewenst, maar zeker niet onoverkomelijk. Wilt u weten hoe u ervoor staat op gebied van verzuim? Dan kan verzuimmanagement uitkomst bieden.

Wat kunt u van verzuimmanagement verwachten?

Met verzuimmanagement krijgt u inzicht in de verzuimcijfers en de risico’s die verzuim met zich meebrengt. Daarnaast ontvangt u altijd advies op maat op basis van de resultaten uit de Focuzop verzuim foodprint. Om zo op bestendige wijze te bouwen aan een krachtig verzuim- en personeelsbeleid.

Draaien er niet omheen; de pijn komt op tafel

Feitelijke gefundeerde diagnose

Resultaatgericht advies- en implementatierapport

Hoe gaat verzuimmanagement in zijn werk?

Focuzop heeft de juiste tools in handen om snel en eenvoudig inzichtelijk te krijgen hoe uw organisatie op het gebied van verzuim ervoor staat. Zijn de juiste voorzieningen getroffen, wat en waar liggen de risico’s en hoe voorkomt u die risico’s. Focuzop biedt de mogelijkheid om middels de focuzop-foodprint die zaken scherp voor de bril te krijgen. Vervolgens hebben wij ook de middelen in huis om verzuimcijfers te reduceren en stabiliseren, zodat de organisatie de focuzop groei kan houden.

Wij zetten het volgende middel in:

  • Verzuim foodprint: De verzuim foodprint van Focuzop geeft bedrijven inzichten in hoe zij scoren op het onderwerp ‘verzuim’. Met de foodprint brengen wij de oorzaken van het verzuim in uw organisatie in kaart. De scan kan vervolgens als uitstekende basis dienen voor maatregelen om verzuim terug te dringen.
91227 header

Meer weten over verzuimmanagement

Wilt u meer weten over onze dienst verzuimmanagement? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@focuzop.nl of bel met +31 341 230 711.

Emma Bellen 2

Contact

Wilt u meer weten over onze dienst verzuimmanagement? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.