Home
Uitzendbureau

Focuzop uitzendbureau

Focuzop uitzendbureau

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau? Dan ben je bij Focuzop aan het juiste adres! Wij zijn de schakel tussen werkgever en werknemer. Wij zoeken een passende baan voor jou. Of je nu op zoek bent naar een baan in de techniek, een baan in de logistiek of een baan als administratief medewerker? Wij helpen je verder! Wij hebben diverse vacatures klaar staan om door jou ingevuld te worden! Focuzop helpt werkzoekenden aan de juiste job!

Een uitdagende functie vinden via Focuzop uitzendbureau

In onze manier van werken kijken we niet alleen naar wat je kan of hebt gedaan, maar vooral naar wat je wilt. Wij zoeken gemotiveerde mensen die klaar zijn voor de volgende stap in hun werkende leven. Ben jij klaar om al jouw kwaliteiten weer op de juiste manier in te zetten? Neem dan eens contact op met Focuzop: Wij helpen werkzoekenden!

Klik hier voor alle vacatures.

Tijdelijke of vaste baan

Bij Focuzop richten wij ons op zowel vaste, als tijdelijke banen. Dit kan op basis van een 40-urige werkweek, maar ook op parttimebasis. Wij adviseren jou welke baan wij het best bij jou vinden passen. Hier gaat natuurlijk een intake aan vooraf. Zodra wij jouw gegevens hebben ontvangen en ons kennismakingsgesprek hebben gehad, gaan wij aan de slag voor jouw passende baan.

Wij focussen ons op kwaliteit en niet op kwantiteit. Wij brengen werkgever en werknemer in contact met elkaar, om echt de perfecte match te creëren. Mocht dat het geval zijn? Top! Mocht de match toch net niet optimaal zijn? Dan zoeken wij net zo lang door, tot wij de juiste job hebben gevonden!

Aanmelden bij Focuzop uitzendbureau

Ben jij klaar voor de volgende stap? Dan kun je je vrijblijvend inschrijven bij Focuzop. Vervolgens zullen wij een gratis talentenscan en beroepskeuzetest aanbieden, om zo te kijken waar jouw talenten en ambitie liggen. Wil jij aan het werk? Dan gaan wij voor je aan de slag! Focuzop uitzendbureau!

Bekijk vacatures

Bekijk vacatures >

Pagina delen: