Home
Over ons

Over ons

Focuzop is de schakel tussen werkgever en werknemer: wij matchen bevlogen werknemers naar een passende baan. Oprechte aandacht en persoonlijke betrokkenheid zijn kernwaarden waarmee wij het verschil maken. Met onze lokale kennis weten we wat er speelt in de regio. Hierbij hebben wij vooral de focuzop de branches logistiek, productie, techniek, groen en office.

Maak kennis met ons team

<

Met enthousiasme en plezier samen ambities realiseren! Dat is niet alleen het credo van Focuzop, maar ook mijn persoonlijke missie. Hoe tof is het om samen doelen te stellen en deze op prettige en verrassende wijze te bereiken. Geniet van het proces, geniet van het resultaat met onze eigenzinnige aanpak. Nieuwsgierig en geïnteresseerd? Ik kom graag een keer sparren!

Over Jeroen 1
Over Jeroen
van Focuzop

Het klinkt wellicht iets wat cliché maar tevredenheid begint met het uiten van waardering naar medewerkers. Daar sta ik voor! Oprechte aandacht, verbindend en fanatiek zijn woorden die mij nauw aan het hart liggen. Wij gaan samen het proces aan en maken jouw idealen werkelijkheid. Wil of ben jij op zoek naar dé werkplek die bij jou past? Door te luisteren hoop ik jou te verrassen met een toffe baan.

Over William
Over William
van Focuzop

Alleen samen maken we verbinding. Dit doe ik door goed te luisteren naar de vraag achter de vraag. Als mensenmens focuz ik me op de mens achter de vacature. Ik gun iedereen werkgeluk en ga tot het uiterste om dit voor jou te realiseren. Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Kom een keertje langs!

Diederik 2
Over Diederik
van Focuzop

Marketing gebruiken om mensen bewust te maken van alle mogelijkheden in de wereld omtrent werk is iets wat ik graag doe. Ik ben resultaat gericht en wordt erg blij als ik mensen hun horizon kan verbreden door ze in contact te laten komen met Focuzop.

Julian
Over Julian
van Focuzop

Mensen blij maken met de juiste baan is wat ik het liefste doe. Persoonlijk contact staat hierin centraal om zo achter jouw wensen te komen. Van werk moet je blij worden en ik kan jou hierbij helpen. Op deze manier zoek ik samen met jou de best passende werkgever. Past deze werkwijze bij jou? Twijfel dan niet om mij contact met mij op te nemen. Ik help je graag verder.

Kirsten 1
Over Kirsten
van Focuzop

Gaan voor de 100% match, dat is iets wat mij energie geeft! Mijn doel is om altijd te kijken naar de best passende job voor jou. Op deze manier gaan we in de driehoek, opdrachtgever, medewerker en Focuzop de duurzame samenwerking aan. Benieuwd wat voor jou de 100% match kan zijn? Ik kom graag met je in contact om kennis te maken en de opties te bekijken!

David website 1
Over David
van Focuzop
>

Waar wij voor staan

Samen werken wij elke dag keihard om iedereen die met ons werkt een stapje verder te helpen. Want per slot van rekening wil ieder bedrijf en ieder individu zich ontwikkelen. Daarbij vinden wij de volgende waarden belangrijk:

  • Oprechte aandacht
  • Knowhow
  • ACTIE!
  • Effect
  • Groei

Focuzop groei

Door goed te luisteren naar wat jij te vertellen hebt kunnen we op doorgrondelijke wijze de juiste behoefte inventariseren. Met onze knowhow en kennis van de uitzendbranche kunnen we snel over gaan tot actie. In veel gevallen leidt dit snel tot het gewenste effect, waarna we samen kunnen groeien. Groeien in de ontwikkeling van vaardigheden én in alle gewenste effecten van jouw carrière en leven.

De voordelen van Focuzop

  • Vast aanspreekpunt
  • Meer dan 12 jaar uitzendervaring, kennis en knowhow in huis
  • Breed lokaal netwerk op diverse vakgebieden
  • Mogelijkheid tot beroepskeuze testen
3769021 1040x720
Wil je meer weten?

We staan voor je klaar

Ben jij op zoek naar de baan die écht bij je past? Schrijf je direct in! Samen zetten we de schouders eronder om de perfecte uitdaging te koppelen aan jouw wensen.