Home
Over ons

Over ons

Focuzop is de schakel tussen werkgever en werknemer: wij matchen bevlogen werknemers naar een passende baan. Oprechte aandacht en persoonlijke betrokkenheid zijn kernwaarden waarmee wij het verschil maken. Met onze lokale kennis weten we wat er speelt in de regio. Hierbij hebben wij vooral de focuzop de branches logistiek, productie, techniek, groen en office.

Maak kennis met ons team

<

Met enthousiasme en plezier samen ambities realiseren! Dat is niet alleen het credo van Focuzop, maar ook mijn persoonlijke missie. Hoe tof is het om samen doelen te stellen en deze op prettige en verrassende wijze te bereiken. Geniet van het proces, geniet van het resultaat met onze eigenzinnige aanpak. Nieuwsgierig en geïnteresseerd? Ik kom graag een keer sparren!

Branding shoot HR 8
Over Jeroen
van Focuzop

Het klinkt wellicht iets wat cliché maar tevredenheid begint met het uiten van waardering naar medewerkers. Daar sta ik voor! Oprechte aandacht, verbindend en fanatiek zijn woorden die mij nauw aan het hart liggen. Wij gaan samen het proces aan en maken jouw idealen werkelijkheid. Wil of ben jij op zoek naar dé werkplek die bij jou past? Door te luisteren hoop ik jou te verrassen met een toffe baan.

Branding shoot HR 11
Over William
van Focuzop
>

Waar wij voor staan

Samen werken wij elke dag keihard om iedereen die met ons werkt een stapje verder te helpen. Want per slot van rekening wil ieder bedrijf en ieder individu zich ontwikkelen. Daarbij vinden wij de volgende waarden belangrijk:

  • Oprechte aandacht
  • Knowhow
  • ACTIE!
  • Effect
  • Groei

Focuzop groei

Door goed te luisteren naar wat jij te vertellen hebt kunnen we op doorgrondelijke wijze de juiste behoefte inventariseren. Met onze knowhow en kennis van de uitzendbranche kunnen we snel over gaan tot actie. In veel gevallen leidt dit snel tot het gewenste effect, waarna we samen kunnen groeien. Groeien in de ontwikkeling van vaardigheden én in alle gewenste effecten van jouw carrière en leven.

De voordelen van Focuzop

  • Vast aanspreekpunt
  • Meer dan 12 jaar uitzendervaring, kennis en knowhow in huis
  • Breed lokaal netwerk op diverse vakgebieden
  • Mogelijkheid tot beroepskeuze testen
Maak kennis

Ons team

Wil je meer weten?

We staan voor je klaar

Ben jij op zoek naar de baan die écht bij je past? Schrijf je direct in! Samen zetten we de schouders eronder om de perfecte uitdaging te koppelen aan jouw wensen.