Home
Lancering focuzop

Focuzop een nieuwe start

Ready for take-off in 3, 2, 1...

Daar zijn we! Een nieuwe start voor ons persoonlijk en het begin van ons bedrijf: Focuzop. Vinden we dat spannend en uitdagend, ja natuurlijk! We willen jullie graag kort meenemen in het verhaal van Focuzop. Hoe is dit bedrijf tot stand gekomen, wat gaat het bedrijf precies doen en voor wie is het bedoeld? Lees snel verder!

De start van Focuzop

Vanaf 1 maart 2021 is Harderwijk een nieuwe organisatie rijker: Focuzop! Focuzop is een uitzendbureau en HR-dienstverlener, dat zich richt op arbeidsbemiddeling, talentmanagement en verzuimreductie. In het uitzendbureau richten, of focussen (vandaar onze bedrijfsnaam 😉), wij ons op een aantal branches, namelijk: Productie, Techniek, Office en Zorg & Welzijn.

Wij, William en Jeroen, beide 31 jaar oud, kennen elkaar vanuit een eerder dienstverband in de HR-sector. Bij deze werkgever hebben wij de kneepjes van het arbeidsbemiddeling vak geleerd en hebben wij kunnen zien hoeveel behoefte er is naar goede arbeidskrachten. Vaak zijn de vraag en het aanbod niet goed op elkaar afgestemd, wat leidt tot onvrede bij zowel werkgevers als werknemers. Dat heeft ons ertoe doen besluiten om vanuit dat perspectief zelf een onderneming te starten, met als doel passende matches tussen werkgevers en werknemers te creëren en te realiseren. Op deze manier kunnen we allemaal tevreden zijn met datgene waar we mee bezig zijn. Want geloof ons, dat is minder vanzelfsprekend dan het lijkt.

Vaak zijn de vraag en het aanbod niet goed op elkaar afgestemd, wat leidt tot onvrede bij zowel werkgevers als werknemers. " Jeroen van Loo

Focuzop jouw drijfveren

Als mensen willen wij van nature altijd het maximale uit onszelf en het leven halen. En als dat naar tevredenheid lukt is dat natuurlijk helemaal mooi. Maar wat als dat niet lukt. Blijf je dan vasthouden aan alles wat vanzelfsprekend lijkt of durf je daadwerkelijk wat te doen met deze gedachtenspinsels. Wij willen met onze aanpak bedrijven en individuen een zetje in de goede richting geven door terug te gaan naar wat jou, als individu of als organisatie, drijft. En laten wij nou net die instrumenten in handen hebben om bedrijf en individu een beetje verder te helpen.

Ben jij diegene die zich aangesproken voelt, omdat:

  • Jij niet met een glimlach naar je werkt gaat en niet weet hoe je dat kan en moet veranderen?
  • Jij al jaren hetzelfde werk doet en niet weet wat er nog meer in het vat zit?
  • Jij al maanden zoekt naar de juiste job, maar deze er simpelweg niet lijkt te zijn?
  • Jij onder gigantische hoogspanning staat, omdat er te veel van je gevraagd wordt?
  • Jij als werkgever geen idee hebt hoe je nou de juiste persoon vindt voor die belangrijke vacature?
  • Jij simpelweg benieuwd bent wat er allemaal nog meer te koop is op de arbeidsmarkt?

Dan ben jij bij Focuzop aan het juiste adres! Op z’n minst verdien jij een luisterend oor die meedenkt in jouw persoonlijke of zakelijke situatie. De instrumenten die wij hiervoor gebruiken zullen wij de komende periode aan jullie presenteren. Kan je niet wachten? Neem dan alvast contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken of bekijk onze dienstenpagina voor meer informatie.

En nu...

De komende periode zullen wij jullie middels onze website en blogs op de hoogte houden over alles wat speelt rondom ons bedrijf en het wel en wee op de arbeidsmarkt. En zoals we al schreven, is het voor ons nieuw en ook best spannend. Heb je feedback, wil je meedenken of wil je simpelweg even laten weten wat je ervan vindt? Vooral doen! Succes wensen- en maken we met elkaar. Tot ziens!

Meer weten over Focuzop?

Neem contact met ons op >